keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän kokkolämpöä



Itsenäisyyspäivän pitkä vapaa on nyt sitten vietetty, kotona on taas vakituinen kotijengi - me kaksi naista ja kaksi koiraa. Eilen poltimme risuja ja palavaa rakennusjätettä, oli ihanaa olla ulkona ja puuhata semmoista missä sai näkyvää aikaan. Toissapäivänä miehen sisko oli muutaman tunnin kylässä ja katsoi tyttären perään, saimme kummatkin aikuiset möyriä samaan aikaan ulkona. Täytin kymmenen jätesäkkiä roskalla, joka lepäili ympäri tonttia odotellen ensi kesän taapertajaa. Kivemmalta tuntuu kerätä ne suoraan sammalmättäiltä kuin pienestä vaaleanpunaisesta suusta. Samasta syystä kova sana tarpeellisten tavaroiden listalla on semmoinen portti, joka pitäisi konttaajan poissa rakennustyömaalta, kaikkien ruuvien, muovien ja lasivillapaalien ulottuvilta. Semmoisen taidan käydä ostamassa ihan heti huomenna.

Alemmassa kuvassa koirarouvamme joka makasi ihan himputin lähellä eilistä kokkoa, taisi lämmittää ihanasti. Itse kun seisoin yhtä lähellä niin tuntui että kulmakarvat ja ripset kihartuvat. 

Ps. Aikuisten jouluristeily sujui tosi mukavasti, ruoka ja juoma oli hyvää ja sitä oli saatavilla reippaasti, kuten myös tanssia ja herrasmiesmäisiä käsisuudelmia. Tyttö oli viihtynyt hoidossa oikein hyvin, kuulemma nukkumaan ei olisi halunnut taintua, oli vain nauranut sängyssä. Kaikilla oli siis juhlatuulta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti